Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Babi ketjap
  6. Babi Ketjap

Babi Ketjap

Door: indonesische_keuken

  • Indonesisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-07-2000

Ingrediënten


BABI KETJAP 4
500 gram magere speklappen
2 grote uien
1 teentje knoflook
stukje trassi
ketjap
olie
zout, peper en nootmuskaat



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de speklappen (eventueel Hamlappen) in blokjes en wrijf ze in met zout, peper en nootmuskaat. Doe het vlees in een schaal en voeg zoveel ketjap toe zodat het vlees goed nat wordt.
Laat dit enige tijd staan.
Snijd de uien fijn en fruit deze in de olie samen met de fijnge-sneden knoflook en de trassi.
Voeg het vlees toe en laat alles goed smoren.
Eventueel water toevoe-gen om droogkoken te voorkomen.
Let op dat de smaak van de ketjap moet overheer-sen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van indonesische_keuken
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top