1. Home
  2. Recepten
  3. witte chocolade-marsepenfondue

witte chocolade-marsepenfondue

  •  , Feestmaaltijd
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-07-2000

Ingrediënten 4 personen


100 gr hazelnoten
marshmallows, schuimpjes, bitterkoekjes, slagroomsoesjes en pecannoten
200 gr witte chocolade
2 dl slagroom
100 gr marsepein



Feestfondue

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de hazelnoten fijn en doe ze in een schaaltje.

Bereidingswijze

Smelt de chocolade met 1 1/2 dl slagroom. roer marsepein met 1/2 dl slagroom glad en roer dit door de fondue. doe deze over in een vuurvaste kom en houd deze warm boven een rechaud. schik alle overige ingredienten op een schaal.

Serveertip

Doop de ingredienten in de fondue en haal ze desgewenst door de gehakte hazelnoten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemarie_hugo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemarie_hugo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top