1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gepofte Aardappelen

Gepofte Aardappelen

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 10-07-2000

Ingrediënten


Aardappels



100 Kcal / 402 KJ per 100 gr aardappel (inclusief schil)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappelen moet u zeker niet verwaarlozen, ook al bent u aan de lijn: ze zijn voedzaam en vullen uw maag. Wanneer u ze met een van de volgende vullingen (zie recepten, anders) vult, krijgt u een goed uitgebalanceerde en makkelijk te bereiden maaltijd.
Wanneer u meer dan een aardappel in de oven bakt, neemt u dan aardappelen die even groot zijn. Boen ze schoon en prik ze overal in met een vork. Leg ze op een bakplaat en bak ze 1 a 1 1/4 uur in een voorverwarmde oven, 200 graden C, gasovenstand 4, of zolang tot ze van binnen zacht zijn geworden. Vul ze met een van de volgende vullingen of bereid voor een informeel etentje alle 3 vullingen en laat uw gasten zelf kiezen wat ze willen.



Serveertip

Geef er soep en salade bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top