1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Kabeljauwfilet Met Schapenkaas

Kabeljauwfilet Met Schapenkaas

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2000

Ingrediënten 2 personen


500 gram kabeljauwfilet.
olijfolie
1 eetlepel oregano
1 eetlepel basilicum
1 halve eetlepel tijm
1 halve eetlepel marjolein.
zout
peper
2 teentjes knoflook.
Een flink stuk schapenkaas, Brebiou! Mag ook brie zijn indien niet te krijgen.


Verder heb je nodig


Keukenmes.
Kommetje voor de kruidenmix
bakplaat/ovenschaal
olie om de plaat/schaal in te vetten.
Keukenrol.


Gegrild met Italiaanse kruiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vet de plaat in.
Dep de vis af met keukenrol.

Maak van de kruiden en de knoflook met olie een papje in een kommetje.

Bereidingswijze

Maak in de lengte van de vis, een snee met een mes. Diep genoeg om de kruidenmengsel met een lepeltje in te laten lopen.

Leg de plakjes schapenkaas overdwars, van ongeveer 5mm dik, over de vis met kruiden.

Plaats de vis in de oven op 200 graden en ongeveer 12 tot 15 minuten. De kaas moet lichtbruin zijn, en de vis gaar.

Serveertip

Een lekkere Chardonnay, of een Sauvignon Blanc.

Een stokbroodje met pesto erbij is ook erg lekker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van powder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van powder
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top