1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Gestoomde Vis

Gestoomde Vis

Door: biancas

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-07-2000

Ingrediënten 4 personen


 1 hele vis (ongeveer een pond)
 t el olie
 ? el gember in reepjes
 2 fijngesneden bosuitjes
 koriander
 1 bosuitjes in reepjes
 2-3 plakjes gember

Saus
 1 el donkere sojasaus
 ? el lichte sojasaus
 mespuntje suiker
 4 el water



Chinees visgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de vis schoon en maak hem droog. Leg de vis op een bord en leg de plakjes gember en reepjes bosui erop. Stoom de vis ongeveer 10 minuten of totdat hij gaar is. Verwijder de gember en bosuitjes. Leg de reepjes gember, fijngesneden bosuitjes en koriander op de vis. Verhit de olie en giet dit over de vis en de groente. Verhit de saus en giet dit er ook over. Serveer heet.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van biancas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top