1. Home
  2. Recepten
  3. Chinese keuken
  4. Szechuan dipsaus

Szechuan dipsaus

Door: jemimah1

  • Chinees, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-07-2000

Ingrediënten


1 flink bosuitje,3 EL donkere sojasaus,1EL sesampasta, 2 EL sesamolie, 2 EL hot pepperoil, 1 TL versgemalen Szechuan peperkorrels,


Verder heb je nodig


Pepermolen


Pittig dipsausje voor spring rolls

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bosuitje fijn hakken

Bereidingswijze

Sesampasta mengen met sesamolie tot een gladde massa, hot peperoil toevoegen, dan sojasaus, bosuitje en versgemalen Szechuan peper. Voor gebruik minstens een uur laten laten staan om de smaak er goed uit te laten komen.

Serveertip

Heel lekker bij spring rolls (chinese mini loempiaatjes)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jemimah1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top