Crique Ardechoise

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Een lekker makkelijk recept geschikt voor op de camping

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
3 middelgrote aardappels, 2 flinke eieren, flinke teen knoflook, 2 eetlepels fijngeknipte peterselie, zout en peper naar smaak, 3 eetlepels olijfolie. (dit recept is een recept waar je van alles doorheen kunt doen b.v stukjes gorizo, paprika, ham champignons enz.)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een bord wat op de pan past of een niet te diepe deksel.

Voorbereiding

De aardappelen schillen en raspen. De eiern kloppen met knoflook, zout, peper en de peterselie, en de geraspte aardappelen hier luchtig doorheen scheppen.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekepan en doe het aardappelmengsel voorzichtig in de pan, beter geen hapjespan, omdat de rand zo hoog is en omdat het dan moeilijker wordt om het ei er heel uit te krijgen. Bak het aan twee kanten goed bruin.

Serveertip

Lekker met een frisse salade, stokbrood en een glaasje witte wijn.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lindas_smulweb avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten