Ham Met Zuurkool En Rozijnen

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-07-2000

een stoomgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
400gr zuurkool,80gr rozijnen,peper en zout, 8 plakken gekookte ham ong halve cm,2 dl perziksiroop,1eetl tomatenketchup, 1 eetl gemersiroop
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
stoompan

Voorbereiding

Meng de zuurkool met de rozijnen en stoom ze in 25 min gaar

Bereidingswijze

Kruid de kool met peper en zout en maak er met de ham rolletjes van .Breng de siroop met de ketchup en de gemberstroop even aan de kook en kruid eventueel met wat peper.Leg de hamrolletjes op 2 borden en schenk er de schenk er de saus over .

Serveertip

Met gekookte rijst en een groentesalade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten