1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde Haring

Gevulde Haring

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-07-2000

Ingrediënten 4 personen


4 groene haringen - 1 eetlepel azijn - zout, peper en knoflookpoeder - 2 volle eetlepels bloem - 1 groenepaprika - 100 gr champignons - 2 eetlepels geraspte kaas - 2 eetlepels olijfolie(of gekruide olie)



Haring in het land ,dokter aan de kant!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer wat zout door de azijn en smeer de haringen hiermee van binnen en van buiten goed in. Rol de haringen door de bloem en laat ze zo een tijdje liggen. Snijd de paprika doormidden, maak hem schoon, was de beide helften en hak ze klein. Was en hak de champignons. Meng de gehakte paprika en champignons met de geraspte kaas, de peper en het knoflookpoeder en vul hiermee de 4 haringen. Leg de door de bloem gerolde haringen op de barbecue en grill ze op matig vuur 2 minuten aan beide kanten. Bestrijk de haringen daarna met olie en grill ze nog 4 8 minuten aan beide kanten.

Serveertip

Met sla of rundvleessalade of andere salade.
En natuurlijk stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elizabeth_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elizabeth_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top