1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Tuinbonen Met Doperwten

Tuinbonen Met Doperwten

  • Slanke keuken, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-07-2000

Ingrediënten 4 personen


450 gr doperwten, uit de diepvriezer
450 gr vers gedopte tuinbonen
zout
1 eetl maizena
3 dl magere melk
3 dl bouillon of groentenat
msp gedroogde rozemarijn
versgemalen zwarte peper


Verder heb je nodig


Voorbereiding: 15 minuten
Bereiding: ca. 25 minuten


150 Kcal / 603 Kj p.p.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de doperwten en de tuinbonen samen 15 minuten in licht gezouten water. Laat ze uitlekken en bewaar het kookvocht voor later.
2. Leng de maizena met de melk aan en laat het mengsel op een laag vuur onder goed roeren binden om er een gladde saus van te maken. Voeg er 3 dl van het uitgelekte bonenvocht of bouillon, rozemarijn en zout en peper naar smaak aan toe. Roer de doperwten en de tuinbonen door de saus, warm ze weer op en doe alles in een warme schaal.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top