1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Een Pittige Rijstschotel

Een Pittige Rijstschotel

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-07-2000

Ingrediënten 4 personen


Kip
prei
kidneybonen
mais
paprika
ui
knoflook
roerbakrijst
mix voor roerbakrijst
tacosaus pittig



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de kip, ui en knoflook gaar, voeg hierna de paprika, mais, prei, kidneybonen toe en op hoog vuur roerbakken. Wanneer de groenten gaar zijn de roerbakmix voor rijst toevoegen. Intussen de rijst 1 minuut laten koken. De rijst kan toegevoegd worden aan de groenten. Even doorroeren en dan het potje tacosaus pittig door alles heenroeren. Het complete mengsel in een ovenschaal scheppen, hierbovenop de tacochips leggen en daarna de geraspte kaar hierover heen. Dan nog 5 minuten in de oven. En lekker smullen maar!

Serveertip

Heerlijk wanneer je op het bord wat sla legt en hierboven op de rijst schept.



Gewoon heerlijk recept voor als je doordeweeks eters krijgt en niet veel tijd hebt. Makkelijk en lekker!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van devriesere


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van devriesere
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top