1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Door: derksen86

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-07-2000

Ingrediënten 2 personen


1 blik tonijn in olie (185 g)
2 citroenen
3 eetlepels mayonaise
6 plakken kalfsfricandeau (150 g)
2 eetlepels kappertjes
2 takjes peterselie


Verder heb je nodig












Vitello Tonnato
Vitello Tonnato

Kalfsvlees met tonijnsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De tonijn afgieten. Een halve citroen uitpersen en de rest van de citroenen wassen en in dunne plakjes snijden. De rand van twee borden ermee garneren.
In een kom de tonijn, de mayonaise en 1 eetlepel citroensap fijnprakken of in de keukenmachine pureren.
Op de borden de plakken fricandeau uitspreiden en ze bestrijken met het tonijnmengsel. De kappertjes erover strooien.
De peterselie erboven fijnknippen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van derksen86
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top