1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Ei-Croissanthapjes

Ei-Croissanthapjes

Door: anitach

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-07-2000

Ingrediënten


3 eieren
6 sprietjes bieslook
zout,peper
kerriepoeder
1 blikje croissantdeeg



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Knip de bieslook erboven fijn en breng de eieren op smaak met zout, peper en kerriepoeder. Verwarm de oven voor op 175 gr. Rol het croissantdeeg uit. Halveer de plakjes zodat het 12 kleine driehoekjes worden. Leg het ei in het midden van het plakje en rol het op. Leg de mini-croissants op een ingevette bakplaat en bak ze 25 minuten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anitach
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top