1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Salatini

Salatini

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-06-2000

Ingrediënten 4 personen


Bladerdeeg ( het liefst geen roomboter)
knakworstjes
zilveruitjes
hamblokjes
zout


Verder heb je nodig


Uitsteekvormpjes voor koekjes
bakplaat
ovenpapier


Italiaanse zoutjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de knakworstjes in 4 stukjes van ong. 3 cm.
Steek uit het bladerdeeg vormpjes, en snij ook twee lange slierten van 2 cm. breed

Bereidingswijze

Rol om de stukjes knakworst een sliertje bladerdeeg, en druk dit aan bij de uiteinden.
Leg op een deel van de uitgestoken vormen de ham, een ander deel de zilveruitjes.
Voordat je de bladerdeeg belegt, bestrooien met zout.
In de oven op 200C? voor 20 minuten.

Serveertip

Lekker bij een aperitiefje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmaps


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmaps
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top