1 flinke stronk broccoli
1 dubbele kipfilet
spekblokjes
1 bakje champignons
4 eieren
1 pakje monchou pan en oven
6 plakjes bladerdeeg
geraspte kaas
Ovenschaal
Een lekkere hartige taart met broccoli en kipfilet.
De bladerdeeg laten ontdooien en ondertussen de broccolie schoonmaken en ongeveer 5 minuten laten koken.
De kipfilet in blokjes snijden en deze bakken in boter (eventueel in croma italiaans gekruid). De champignonnetjes en spekblokjes eventjes aanbakken in een koekenpan.
In een mengkom de eieren even loskloppen met de monchou daardoorheen de broccoli, kipfilet, spekblokjes en champignonnetjes scheppen. Een ovenschaal invetten en bekleden met het ontdooide bladerdeeg.
Daarin het broccoli en kipfilet mengsel schenken en bestrooien met geraspte kaas.
Dan ongeveer 40 minuten afbakken in een voorverwarmde oven van 200 graden.
De broccoli taart is heel lekker met een frisse salade met tomaat.
VARIATIE TIPS:
eventueel kan je er ook wat brie doorheen doen of nog wat uien en paprika's