1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Haringsalade

Haringsalade

Door: berti

  • Nederlands, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-06-2000

Ingrediënten 4 personen


* 200 gram Kernhem
(dit is een beetje zoetige Hollandse kaas)
* 3 haringen
* 100 gram Hollandse garnalen
* 4 el creme fraiche
* 1 el mayonaise
* paar druppels worchestershiresauce
* 1 el tomatenketchup
* 1 el sherry
* peper uit de molen
* zout
Voor de garnituur:
* zwarte en groene olijven zonder pit



Haring, kaas en garnalen, geserveerd met olijven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de haring en de kaas in gelijke stukjes, en meng ze samen met de garnalen
door elkaar. Vul hier 4 glazen mee en zet
deze tenminste 1 uur in de koelkast. Roer de overige ingredienten, behalve de olijven, door elkaar zodat er een gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met
peper en zout. Giet 1 eetlepel saus over elk glas met salade, garneren met olijven.
Geef de rest van de saus er apart bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top