Moederdag: meibowle

  • Duits,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 27-06-2000

voor moederdag. Voor 16 glazen

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gr rode bessen, 250 gr zwarte bessen, 1/8 l bessenlikeur, 2 flessen witte wijn, 2 flessen rosewijn
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bessen wassen, goed uit laten lekken en zo nodig steeltjes verwijderen. helft van de bessen kneuzen en met de likeur en een fles witte wijn in een schaal doen. Afgedekt 2-3 uur koelen. Rest van de bessen in een bowlschaal doen, het gekoelde door een zeef in de schaal erbijgieten. Aanvullen met wijn en rosewijn, garneren met citroenmelisse

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten