Kreeftcocktail Met Meloen

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-06-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
geraspte mierikswortel - 1 meloen - 1/2 borrelglas cognac -1,5 dl mayonaise - 3 sinaasappels - tomatenketchup - 1/2 dl slagroom - 250 gram gekookt kreeftevlees
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de meloen doormidden, haal er de pitjes uit en snij er met een parisienneboor balletjes uit.

Bereidingswijze

Maak de mayonaise. Klop de slagroom stijf, meng deze door de mayonaise, evenals wat tomatenketchup, de cognac en wat mierikswortel. Snij het kreeftevlees klein, maar reserveer 4 mooie stukjes. Verdeel het kleingesneden kreeftevlees over de coupes, giet er wat saus over, leg het bewaarde stukje kreeft er middenop en omring het met meloenballetjes. Serveer goed koud. Geef er geroosterd brood en boter bij.

Serveertip

met geroosterd wit brood roomboter

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten