1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Kreeftcocktail Met Meloen

Kreeftcocktail Met Meloen

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-06-2000

Ingrediënten 4 personen


Geraspte mierikswortel - 1 meloen - 1/2 borrelglas cognac -1,5 dl mayonaise - 3 sinaasappels - tomatenketchup - 1/2 dl slagroom - 250 gram gekookt kreeftevlees



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de meloen doormidden, haal er de pitjes uit en snij er met een parisienneboor balletjes uit.

Bereidingswijze

Maak de mayonaise. Klop de slagroom stijf, meng deze door de mayonaise, evenals wat tomatenketchup, de cognac en wat mierikswortel. Snij het kreeftevlees klein, maar reserveer 4 mooie stukjes. Verdeel het kleingesneden kreeftevlees over de coupes, giet er wat saus over, leg het bewaarde stukje kreeft er middenop en omring het met meloenballetjes. Serveer goed koud. Geef er geroosterd brood en boter bij.

Serveertip

Met geroosterd wit brood roomboter



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bonappetit


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bonappetit
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top