salade van gamba's en sugarsnaps

  • Mediterraan, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-06-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
olijfolie
12 rauwe gamba's
150 g sugarsnaps
1 teentje knoflook
handvol verse peperselie
100 g half gedroogde tomaten in stukjes
100 g olijfnaise
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de garnalen kort op hoog vuur in de olijfolie en pers de knoflook erbovenuit, voeg de sugarsnap toe en bak ze even mee tot beetgaar. Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte peterselie en tomaten toe. verdeel over vier borden en doe er eventueel een beetje olijfnaise bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten