1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Biologische keuken
  5. Rabarbertaart

Rabarbertaart

  • Biologisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-06-2000

Ingrediënten 8 personen


Meel, suiker, boter, havervlokken, rabarber



Een makkelijk recept, van Odin

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak een zandtaartdeegje met havervlokken, meel, suiker en boter. Beleg een taartvorm met het deeg en leg er een dikke laag gesneden rauwe rabarberstukken op. Strooi suiker en kleine botervlokken op de rabarber. Bak de taart 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ank_hajo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ank_hajo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top