Mangohapje

  • Amerikaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.

Amuse, borrelhapje of voorgerecht van pate en mango

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
pekelvlees
roompate
rijpe mango
pistachenootjes
cognac
tuinkers
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

mango schillen, inplakken van pit snijden
zo nodig: pistachenootje doppen
tuinkers wassen

Bereidingswijze

Roompate met een weinig cognac zalvig roeren. Een mooie plak pekelvlees besmeren met dit mengsel. Oprollen en in de koelkast laten opstijven. Daarna de rol in plakjes snijden.
De (niet te dikke) plakken mango in ruitvormige stukken snijden.

Serveertip

Twee of drie plakjes gevuld pekelvlees op het ruitvormige plakje mango schikken. Garneren met wat gehakte pistachenootjes en een klein plukje tuinkers. Serveren op een lepel, schoteltje of stukje toast

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

herry avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten