1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Mangohapje

Mangohapje

Door: herry

  • Amerikaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-10-1998

Ingrediënten 4 personen


Pekelvlees
roompate
rijpe mango
pistachenootjes
cognac
tuinkers



Amuse, borrelhapje of voorgerecht van pate en mango

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Mango schillen, inplakken van pit snijden
zo nodig: pistachenootje doppen
tuinkers wassen

Bereidingswijze

Roompate met een weinig cognac zalvig roeren. Een mooie plak pekelvlees besmeren met dit mengsel. Oprollen en in de koelkast laten opstijven. Daarna de rol in plakjes snijden.
De (niet te dikke) plakken mango in ruitvormige stukken snijden.

Serveertip

Twee of drie plakjes gevuld pekelvlees op het ruitvormige plakje mango schikken. Garneren met wat gehakte pistachenootjes en een klein plukje tuinkers. Serveren op een lepel, schoteltje of stukje toast



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van herry
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top