1. Home
  2. Recepten
  3. bananenbrood

bananenbrood

  •  , Ontbijt
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 24-06-2000

Ingrediënten


150 gr boter
160 gr bruine bastaardsuiker
4 eieren
400 gr rijpe(overrijpe zoete)bananen
1/4 tl zout
merg van 1 vanillestokje
1/4 tl gemberpoeder
1/4 tl kaneel
350 gr tarebloem
2 tl bakpoeder
120 gr grofgehakte walnoten
boter en bloem voor de vorm


Verder heb je nodig


Cakevoirm 30cm doorsneden


Een recept ui puerto rico

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

D boter met de suiker schuimig kloppen.
1 ei toevoegen en als het volledig opgenomen is de andere eieren na elkaar toevogen.
bananen schillen en met een vork grof prakken en samen met zout,vanillemerg,gemberpoeder,kaneel door het botermengsel mengen.
Bloem met bakpoeder zeven,walnoten erdoor mengen en het bloemmengsel door het botermengsel scheppen.
De cakevrom met boter invetten en met bloem bestuiven.Overtollige bloem eruit kloppen.
Het deeg erin scheppen en bovenkant gladstrijken.
? 50 min. in voorverarmde oven 190?C bakken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top