1. Home
  2. Recepten
  3. Kerrierijst Met Gerookte Vis En Eieren

Kerrierijst Met Gerookte Vis En Eieren

Door: gebs

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2000

Ingrediënten 4 personen


300 g gerookte visfilet (bijv. makreel, bokking)
250 g langkorrelrijst
zout
3 eieren
1 grote ui
45 g boter
1 eetlepel kerriepoeder
1 eetlepel citroensap
peper
gehakte bieslook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaarkoken. De eieren hard koken, laten schrikken, pellen en hakken. De gerookte vis eventueel schoonmaken en in stukjes verdelen.
De ui snipperen en in de hete boter glazig laten worden. De kerrie meefruiten en de rijst, tweederde van de eieren en de stukjes gerookte vis hierdoor mengen.
Het geheel door en door warm laten worden en eventueel verder op smaak brengen met citroensap, zout en peper. De kerrierijstschotel gegarneerd met bieslook en de resterende gehakte ei serveren.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gebs
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top