diverse barbeque sausjes:1

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-06-2000

Mosterdsaus/Ananassaus/Pikante chilisaus



Deel dit recept

Ingrediënten
Zie berijdingswijze!!!
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze



Mosterdsaus
Ingredienten:
8 eetlepels mayonaise, 3 eetlepels Franse mosterd, 2 eetlepels sherry.
Bereidingswijze:
Roer alle ingredienten voor de saus door elkaar. Voeg er naar smaak wat zout en peper aan toe. Deze saus is smakelijk met geroosterde speklappen.

Ananassaus
Ingredienten:
1 blikje ananas in stukjes (450 gr), 2 grof gehakte teentjes knoflook, ? eetlepel sojasaus, 2 eetlepels droge sherry, 1 rood pepertje, van zaad ontdaan en in stukjes gesneden, ? theelepel witte peper, 2 eetlepels fijngesnipperde bieslook.
Bereidingswijze:
Doe de stukjes ananas, de knoflook, sojasaus, sherry, het pepertje en de witte peper in een blender en pureer alles 30 seconden. Verwarm de saus vlak voor het opdienen in een pannetje en voeg dan pas de gesnipperde bieslook toe. Lekker bij geroosterd varkensvlees, ham of kip.

Pikante chilisaus
Ingredienten:
8 eetlepels ketchup, 2 eetlepels hete chilisaus, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 theelepel worcestershiresauce.
Bereidingswijze:
Roer alle ingredienten van de saus door elkaar. Serveer deze zeer pikante chilisaus bij barbecueworstjes, hamburgers of als dip.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten