Linzenrijst met tahoe-spinazie curry

  • Internationaal, Vegetarisch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-06-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De ui bakken in wat olie. Rijst en linzen wassen en even meebakken. Groentebouillon toevoegen en alles 45 minuten laten koken. De tahoe in blokjes snijden. Currymengsel en knoflook bakken, tahoe meebakken. Na een aantal minuten in de oven warm houden (tot rijst-linzen mengsel gaar is).

Yoghurt en creme fraiche door elkaar roeren.
Spinazie snel laten slinken op hoog vuur. Walnoten grof breken. Tahoe, walnoten door spinazie roeren.

Serveertip

Op vier borden de linzenrijst en het spinazie-mengsel scheppen. De yoghurtsaus er overheen doen en besprenkelen met citroensap.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten