1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gepofte Aardappelen

Gepofte Aardappelen

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-06-2000

Ingrediënten 4 personen


4 grote aardappelen, 4 stukken alminiumfolie, 50 plantaardige margarine, kruiden zoals dille, bislook, peterselie, zout en peper.



Ook lekker te eten tijdens het barbeceuen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voor verwarmen ongeveer 200?c.

Bereidingswijze

1. Aardappelen schoon boenen.
2. De aardappelen in folie wikkelen en dan 45-50 min. in de oven doen.
3. Prik in de aardappelen of ze gaar zijn.
4. snij er een kapje in hol het een beetje uit met een theelepel.
5. Boter mengen met kruiden peper en zout dit in de aardappel doen (in het gedeelte waar je het uit geholt hebt.)
6. Folie weer dicht maken en voor 5-7 min terug in de oven of onder de grill doen.

Serveertip

Het is leuk te serveren in kleinen schaaltjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van iris_v


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van iris_v
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top