1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Taaitaai-Pepernoten

Taaitaai-Pepernoten

  • Spaans, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-06-2000

Ingrediënten 8 personen


1 ei, 1 eetl. speculaaskruiden, 1 thl. gemalen anijszaad, zout, 250 gr. zelfrijzendbakmeel, 250 gr. vloeibare honing.


Verder heb je nodig


Oven, bakplaat, kom.


Bereid met honing

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vet de bakplaat in.

Bereidingswijze

Doe de honing in een kom, met het ei en de kruiden, anijs en een snufje zout.
Zeef het bakmeel, meng alles goed door elkaar.
Laat het deeg 1 uur afgedekt in de koelkast rusten.
Verwarm intussen de oven voor op 200 gr.
leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak, en vorm van het deeg repen. snijd de repen in dobbelstenen.
Leg de dobbelstenen op de ingevette bakplaat en bak ze ong. 10-15 min. in de oven bruin en gaar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_piet


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zwarte_piet
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top