1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Huzarensalade
  5. Huzarensalade

Huzarensalade

  • Slanke keuken, Lunch/Brunch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-06-2000

Ingrediënten 8 personen


2 eieren
zout
400gram aardappels
1 appel (jonagold)
3 zoetzure augurken
10 zilveruitjes
200 gram gebraden varkensfricandeau (vleeswaren)
100 gram doperwten (diepvries)
1 eetlepel witte wijnazijn
4 eetlepels mayonaise
versgemalen peper
zakje veldsla (75 gram)
8 cherrytomaatjes
3 takjes peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren in 10 min hard koken. Aardappels schillen, wassen en inblokjes snijden en in 5 min gaarkoken. appels schillen en in blokjes snijden. augurken en uitjes fijn hakken. varkensfricandeau in stukjes snijden.
In kom aardappel, appel, augurk, ui,doperwten en vlees door elkaar scheppen.
Azijn en mayonaise erdoor scheppen. Salade op smaak brengen met peper en zout en tot gebruik (ca 1 uur ) afgedekt in de koelkast zetten.

Bereidingswijze

Salade nogmaals doorscheppen. Eieren pellen en in 8 partjes snijden. Tomaatjes wassen en halveren. Peterselie fijn knippen.

Serveertip

Salade als berg in midden van schaal scheppen en gladstrijken. Veldsla eromheen verdelen. Garneren met partjes ei, cherrytomaatjes, en peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henderika


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henderika
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top