Sandwichrolletjes Met Eier-Kaassalade

  • Engels, Borrelhapje
  • 60-120 min.

Leuk voor de high-tea

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eieren, 50 gram veldsla, 50 gram vers geraspte jonge kaas, 3 el. mayofris, 2 el. gesnipperde bieslook, 2 tl. Mexicaanse kruiden, 4 sneetjes casinobrood
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eieren in 10 minuten hard. Was intussen de veldsla, verwijder de steeltjes en laat de blaadjes in een vergiet goed uitlekken.
Laat de eieren schrikken, pel ze en prak ze fijn. Meng de kaas, de bieslook, 2 el. mayofris en de kruiden erdoor. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes brood dun uit met een deegroller. Besmeer de sneetjes met de rest van de mayofris en leg de blaadjes veldsla erop. Strijk de eiersalade erover uit. Rol de sneetjes brood stevig op en verpak ze elk stevig in een stuk huishoudfolie; rol de zijkanten als toffeepapiertjes dicht. Laat de broodrolletjes in de koelkast in ca. 1 uur opstijven.
Snijd de rolletjes in plakjes van ca. 1 cm. en leg ze dakpansgewijs op een schaal.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

samos avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten