Sandwichrolletjes Met Eier-Kaassalade
- Engels, Borrelhapje
- 60-120 min.
Leuk voor de high-tea
Bereidingswijze
Kook de eieren in 10 minuten hard. Was intussen de veldsla, verwijder de steeltjes en laat de blaadjes in een vergiet goed uitlekken.
Laat de eieren schrikken, pel ze en prak ze fijn. Meng de kaas, de bieslook, 2 el. mayofris en de kruiden erdoor. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes brood dun uit met een deegroller. Besmeer de sneetjes met de rest van de mayofris en leg de blaadjes veldsla erop. Strijk de eiersalade erover uit. Rol de sneetjes brood stevig op en verpak ze elk stevig in een stuk huishoudfolie; rol de zijkanten als toffeepapiertjes dicht. Laat de broodrolletjes in de koelkast in ca. 1 uur opstijven.
Snijd de rolletjes in plakjes van ca. 1 cm. en leg ze dakpansgewijs op een schaal.