Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Tortilla
  6. Salsa Tortilla

Salsa Tortilla

Door: mauritsenole92

  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-06-2000

Ingrediënten 4 personen


3 teentjes knoflook, gepeld in vieren, 600 g mager rundergehakt, 40 g boter, 2 el azijn, 2 el chilipoeder, 1 tl gedroogde oregano, 1 tl gemalen komijn, zout, 4 wrap tortilla's, 1 blik kidneybonen naturel (400 g), 8 el tomatensaus (salsa), boter om in te vetten, 50 g geraspte gruyere, 1 dl creme fraiche



Tortilla's uit de oven

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de boter in een Koekenpan en braad het gehakt op een hoog vuur al omscheppend rul en bruin, voeg de azijn, de chilipoeder, de oregane, komijn en zout naar smaak toe en laat alles op een laag vuur pruttelen.

Bereidingswijze

Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat de kidneybonen uitlekken en schep ze door de salsa, strijk de salsa over de tortilla's, verdeel het vlees erover en vouw ze dicht, leg de tortilla's dakpansgewijs in een ingevette Ovenschaal, roer de kaas door de creme fraiche en verdeel over de tortilla's, bak ze in de voorverwarmde oven in ca 15 min. bruin

Serveertip

Een fatsoenlijke salade



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top