1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Gevulde tomaat
  6. Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat

Door: sojaboontje69

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2000

Ingrediënten 4 personen


Vleestomaten,herbamare,250 gram verse spinazie,1 ui,2 eetlepels olie,79 gram geitekaas, 1 ei,1 theelepel herbes de provence,zout en peper


Verder heb je nodig


Oven, koekepan, kookpan,vergiet,ovenschaal


Tomaten gevuld met spinazie en geitekaas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden,tomaten uithollen,spinazie gaar koken,ui pellen en fijnsnijden en fruiten in koekepan,ovenschaal invetten.

Bereidingswijze

Herbamare in uitgeholde tomaat doen. spinazie laten meebakken met ui. geitekaas erboven verbrokkelen.ei,herbes de provence,zout en peper erdoor mengen,tomaten hiermee vullen en 15 min in oven bakken

Serveertip

Lekker met rijst
zowel koud als warm lekker.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sojaboontje69
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top