Spareribs

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-06-2000

net weer anders, met veeeel gember

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 kg mooie spareribs, 6 bolletjes stemgember, 6 t knoflook, 4 el ketjap manis, 1 volle el bruine suiker, scheut olijfolie, 2 el tomatenketchup, scheut gembersiroop, heel veel versgemalen peper (of minder, naar smaak)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Spareribs goed insnijden, de andere ingredienten mengen en de spareribs hiermee een nacht in de koelkast marineren.Knoflook en gemberbolletjes maak ik dan fijn met de knoflookpers.

Bereidingswijze

De spareribs lekker gaar laten worden op de bbq of onder grill van de oven.

Serveertip

Altijd lekker met een salade, stokbrood of bijv. gebakken aardappeltjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten