1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. champignonplaatbrood

champignonplaatbrood

Door: selmavk

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-06-2000

Ingrediënten 4 personen


600 gram spinazie
1 beschuit
100 gram champignons
1 sjalotje
1 zakje pizzakruiden
4 eieren
1 pak broodmix
1 el suiker
2 dl melk
4 el olijfolie
zout en peper naar smaak
zakje roomsaus


Verder heb je nodig


Bakplaat


Zit tussen pizza en een hartige taart in

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Volgens de aanwijzngen op de verpakkeing het brooddeeg maken met suiker, melk en 2 eieren en olijfolie.Soepel en elastisch deeg kneden en dit goed beslaan. Het deeg in de kom leggen en met water bestuiven en in een plastic zak zo een half uur laten rijzen.
Oven voorverwarmen tot 175 graden Het deeg doorkneden, uitrollen tot een lap ter grootte van de bakplaat en erop leggen
Spinazie 4 min. koken, laten uitlekken en omscheppen met 1 verkruimelde beschuit en over het deeg verdelen.
Champignong in plakjes gebakken met een gesnipperd sjalotje, wat zout en peper erover verdelen. Zakje roomsaus bereiden, 2 eieren en 100 gram kaas erdoor roeren. Over de spinazie verdelen.

Bereidingswijze

In 45 min. goudbruin bakken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van selmavk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top