Zalmschotel

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-06-2000

een makkelijke en gezonde maaltijd

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
3 ons zalm diepvries of vers,dille,dragon vers of gedroogd,zout,peper,flinke teen knoflook (mag hoeft niet) 1grote of 2 kleine wortelen,3 tomaten,1 grote ui,2 ons pasta.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok of hapjes pan

Voorbereiding

Snijd de zalm in blokjes,de groenten in stukjes,de kruiden klein snijden,de ui snipperen( je kan alle groenten gebruiken die je lekker vindt.

Bereidingswijze

Kook de pasta,maar niet helemaal gaar.Laat langs de randen van de wok flink wat olijfolie lopen en maak het goed heet,gooi daar de ui in en als deze goudgeel is de groenten. Roerbak dit een minuut of vijf, doe dan de zalm erbij en de halfgare pasta,zout en peper naar smaak en de klein gesneden kruiden.Bak dit totdat de zalm gaar is en als laatste de knoflook (geperst)erbij doen.

Serveertip

je kunt er wat stokbrood(bruin) bij serveren of een dun groentesoepje vooraf, maar het hoeft niet.Want alles wat je nodig hebt aan vitaminen zit al in de hoofdmaaltijd

Laatste reacties

annelies1970 avatar
annelies1970 06-03-2002

Een heel lekker recept heb er met mijn gezin erg van genoten.Ik heb er op het eind nog een scheutje room door gedaan bedankt ga het nog heel veel maken.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten