1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gestoofd Lamsvlees

Gestoofd Lamsvlees

Door: basalk

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 11-06-2000

Ingrediënten 6 personen


1 kilo lamslende, 85 gr. boter, 3 uien, 7 1/2 dl. bouillon, 1 theel.chilipoeder, 2 theel.vleeskruiden, 3 tomaten, 1 yam, 3 maiskolven, 600 gr.knoflookworstjes, peper en zout



Argentijnse puchero met mais en worst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de yam in plakken, pel de uien en snijd ze in ringen, snijd het vlees in dobbelsteentjes, snijd de tomaten in vieren, snijd de maiskolven in de langte door midden, snijd de worstjes in tweeen

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan, braad het vlees rondom bruin ende uienringenglazig, voeg de bouillon toe en de chilipoeder en de vleeskruiden, breng op smaak met peper en zout, doe de deksel op de pan en laat het 1 uur sudderen, doe dan de tomaten, de yam, de maiskolven en de worstjes er bij, vul eventueel het vocht aan, doe de deksel weer op de pan en laat alles nog 45 min. stoven, haal dan de lege kolven uit de pan en warm alles nog 15 min. goed door

Serveertip

Heet serveren met brood



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top