1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Garnalen
  6. Jambalaya Met Ham En Garnalen

Jambalaya Met Ham En Garnalen

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-06-2000

Ingrediënten 2 personen


1-2 eetl olie -
2 stengels bleekselderie in kleine blokjes -
2 uien fijngesnipperd -
1 kleine groene paprika in blokjes -
3 teentjes knoflook, uitgeperst -
250 gr. rijst -
250 gr. gepelde Noorse garnalen -
100 gr. rauwe ham in blokjes 2 blaadjes laurier -
zout en peper -
4 scheutjes tabasco



(355 cal p.p.)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In olie, selderij, paprika en knoflook ca 5 min bakken. Rijst erdoor roeren en 10 min. zachtjes meebakken. 1 dl water toevoegen en aan de kook brengen.

Bereidingswijze

Garnalen, ham, laurier, zout, peper en tabasco erdoor roeren. Nog 4 dl water toevoegen en opnieuw aan de kook brengen. Afgedekt op laag vuur ca 20 min koken.

Serveertip

Direct serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tes_1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tes_1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top