1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kipfilet Met Romige Champignonsaus

Kipfilet Met Romige Champignonsaus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2000

Ingrediënten


1 grote gesnipperde ui* 1 pond in dobbelsteentjes gesneden kipfilet* boter of margarine* 250 g in roosjes gesneden broccoli* 250 g in plakjes gesneden champignons* 1 zakje mix voor champignonsaus* peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de kipfilet met wat peper en zout. Bak de ui en de kipfilet goudbruin. Voeg de broccoli en de witte wijn toe. Laat alles in ca. 10 min. bijna gaar worden. Voeg de champignons toe en kook alles al omscheppend 5 min. Roer de mix voor champignonsaus door het mengsel en laat het geheel nog even zachtjes koken.

Serveertip

Lekker met tagliatelle



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top