Gehaktschotel Met Kerrie

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-06-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pond rundergehakt* 1 gesnipperde ui* 1 pond krieltjes* 2 theel. kerriepoeder* 2,5 dl runderbouillon (van een tablet)* 1 pond prei in ringen* 1 zakje kerriesaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul. Bak de ui, de krieltjes en de 2 theel. kerriepoeder even. mee. Voeg de bouillon toe en laat het ca. 5 min. zachtjes pruttelen. Laat de prei 10 min. meestoven. Roer er het zakje kerriesaus door en laat het geheel nog 5 min. zachtjes koken.

Serveertip

Lekker met rijst

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten