1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. oosterse hamlapjes

oosterse hamlapjes

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-06-2000

Ingrediënten


400 g in dobbelsteentjes gesneden hamlappen* 2 eetlepels olie* 1 theel. gemberpoeder* peper en zout* 250 g schoongemaakte sperciebonen* 250 g in plakjes gesneden champignons* 1,5 dl runderbouillon (van een tablet)* 2 eetl. medium dry sherry * 2 eetl. Chinese sojasaus* maizena



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de in dobbelsteentjes gesneden hamplappen in de olie bruin. Besrooi ze met peper, zout en gemberpoeder. Bak de sperziebonen en de champignons 5 min. op een hoog vuur mee.
Voeg de runderbouillon, de sherry en de sojasaus toe en laat het zachtjes stoven totdat het vlees gaar is. Bind het stoofvocht met maizena.

Serveertip

Serveren met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top