pate met champignons

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-06-2000

Lekker als voorafje op toast

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
250 gram fijngehakte champignons

2 el verse bieslook

125 gr boter

100 gr zachte roomkaas in blokjes

worcestersaus
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smoor de champignons in ca 3 minuten gaar in de boter. Mix het mengsel in de keukenmachine met de roomkaas bieslook en enkele druppeltjes worcestersaus.

Voeg zout en peper naar smaak toe.

Laat afgedekt in de koelkast staan tot gebruik.

Serveertip

Lekker op toast.

Laatste reacties

smulme avatar
smulme 23-04-2009

Ik gaat m snel eens maken. Worcestersaus is oa gemaakt van ansjovis,dus niet vegetarisch.

AnietjesSmulsite avatar
AnietjesSmulsite 26-01-2004

Wat een lekker recept zeg, ik ga het snel een keertje uitproberen... Ik heb het tevens favoriet gezet en jou zelf ook als favoriete smulwebber.. Groetjes Anita

adeline_a avatar
adeline_a 05-07-2000

Ik zal dit zeker maken als ik bezoek krijg die vegetarisch eten. Bedankt. Groetjes van Adeline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten