1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Sate-Saus

Sate-Saus

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-06-2000

Ingrediënten


*halve ltr. vleesbouillon *1 a 2 teentjes knoflook *1 kleine ui *el. sambal *beetje trasi *potje pindakaas *ketjap manis *suiker *olie



Alweer een recept van mijn moeder (ritaas_keuken)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bouillon maken met 1 vleesbouillonblokje. Knoflook en ui pellen en fijnsnijden.

Bereidingswijze

In hete olie knoflook, ui, sambal en een beetje trasi aanbakken. De pindakaas toevoegen en goed roeren. Vervolgens een scheut ketjap en een lepeltje suiker toevoegen. Al roerend de warme bouillon toevoegen tot het geheel een smeuiige massa is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanoek


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanoek
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top