1. Home
  2. Recepten
  3. Biefstuk
  4. pinksteren: biefstuk

pinksteren: biefstuk

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-06-2000

Ingrediënten 4 personen


1 teentje knoflook, 4 ansjovisfilets, 4 el olijfolie, 1 el balsamico-azijn, zout, peper, 4 biefstukken (a 100 gr), 100 gr roquette, 50 gr Parmezaanse kaas (aan een stuk)


Verder heb je nodig


Staafmixer


Met ansjovis. BBQ gerecht voor pinksteren. Bron: Super de Boer

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de knoflook. Spoel de ansjovisfilets af met koud water. Pureer de knoflook, ansjovisfilets, 3 el olijfolie en de azijn tot een vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de biefstukken met de rest van de olijfolie en bestrooi ze met peper. Grill de biefstukken aan beide kanten ca. 3 minuten op de BBQ en bestrooi ze met zout. Was de roquette en laat deze uitlekken. Verdeel de roquette over 4 borden en leg de biefstukken erop. Schaaf flinters van de kaas. Druppel de vinaigrette om de biefstukken en garneer met de kaas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top