1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kabeljauw
  5. Kerrierijst Met Doperwten En Kabeljauw

Kerrierijst Met Doperwten En Kabeljauw

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-06-2000

Ingrediënten 4 personen


400 gr. kabeljauwfilet * zout * citroensap * 1 grote ui * 3 el. olie * 1,5 eetl. kerrie * 300 gr. langkorrelrijst * 1 pak diepvries doperwten (300 gr.) * 2 dl. droge witte wijn * 1,5 groentebouillontablet * 4 dl. koud water * 2 theelepels dille



Recept van Silvo

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vis inwrijven met zout en enkele druppels citroen, 5 minuten laten intrekken. * Vis in blokjes van ca. 3 cm snijden. * Ui pellen, kleinsnijden, 3 eetl. olie in pan verhitten, ui met 1,5 eetl. kerrie ca. 2 min. zachtjes fruiten. * Ongekookte rijst toevoegen, ca. 3 min. omscheppend bakken. * Doperwten, wijn, bouillontablet en 4 dl. water toevoegen. Met deksel op de pan aan de kook brengen, 12 min. zachtjes laten koken. Af en toe omroeren. * Visblokjes erdoor roeren, nog 12 min. zachtjes laten koken. Af en toe omroeren. * Dille door het rijstmengsel scheppen.

Serveertip

Lekker met een (tomaten)salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_hoeve


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_hoeve
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top