1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. casanovasaus

casanovasaus

  • Vegetarisch, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2000

Ingrediënten 4 personen


100 gr. chapignons
4 el. mayonaise
2 el. tomatenketchup
1 el. ketjap
4 el. slagroom
2 el. verse peterselie (fijngehakt)
2 st. sjalotjes (klein gesneden)
1 mp. cayennepeper
1 mp. versgemalen peper
1 tl. worchestersaus
1 el. cognac of port



Een saus die overal bij warm of koudvlees, gourmetten en BBQ. past

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smoor de in plakjes gesneden champignons samen met de gehakte sjalotjes in cognac tot het verdampt is.
Laat dit afkoelen.

Bereidingswijze

Voeg als het koud is alle ingredienten toe en roer het goed door.
Deze saus kun je enkele dagen in de koeling goed houden.

Serveertip

Deze saus kun je overal bij gebruiken en smaakt lekker bij zowel warm vlees als bij koud vlees (rosbief,rollade en kip).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elisabethsc


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elisabethsc
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top