casanovasaus

  • Vegetarisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-06-2000

een saus die overal bij warm of koudvlees, gourmetten en BBQ. past

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gr. chapignons
4 el. mayonaise
2 el. tomatenketchup
1 el. ketjap
4 el. slagroom
2 el. verse peterselie (fijngehakt)
2 st. sjalotjes (klein gesneden)
1 mp. cayennepeper
1 mp. versgemalen peper
1 tl. worchestersaus
1 el. cognac of port
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Smoor de in plakjes gesneden champignons samen met de gehakte sjalotjes in cognac tot het verdampt is.
Laat dit afkoelen.

Bereidingswijze

Voeg als het koud is alle ingredienten toe en roer het goed door.
Deze saus kun je enkele dagen in de koeling goed houden.

Serveertip

Deze saus kun je overal bij gebruiken en smaakt lekker bij zowel warm vlees als bij koud vlees (rosbief,rollade en kip).

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten