volkorenbrood

  • Montignac, Brood
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 02-06-2000

gewoon lekker en echt volgens montignac

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr.volkoren meel(het liefst van de molen omdat daar geen broodverbeteraar of andere toevoegingen in zitten)
15 gr. zout
15 gr.droge gist
iets meer dan 300 ml. water.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
broodbakmachine
helaas heeft niet iedereen die maar het kan ook in een bakblik,dat heb ik echter zelf nooit geprobeerd.

Voorbereiding

alles in de broodmachine doe.
water eerst en dan de meel ,zout en gist

Bereidingswijze

het apparaat doet zijn werk als je het op whole wheat zet en lekker donker

Serveertip

heerlijk met zelfgemaakte pruimenjam,komkommer,tomaat en verder alles wat je kan eten in fase 1

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten