1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Aspergestrudel

Aspergestrudel

  • , Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-06-2000

Ingrediënten 8 personen


2 bosjes asperges* 1 el olie* 1 ui, gesnipperd* 1 blikje maiskorrels (130 g)* 1/4 kop peterselie, fijngeknipt* 2 el basilicum, fijngeknipt* 2/3 kop cheddar, geraspt* 2 el parmezaanse kaas, geraspt* 1 ei* 6 vellen filodeeg* 49 g boter, gesmolten* 2 el geraspte parmezaanse kaas, extra



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Asperges in stukken van 3 cm snijden. 1 minuut stomen. Oven voorverwarmen op 210 gr. Olie verhitten in een pan. Gesnipperde ui toevoegen en 3 min. fruiten. Asperges, uitgelekte mais, peterselie, basilicum, parmezaanse kaas en cheddar toevoegen; goed mengen.
Mengsel van het vuur halen, af laten koelen tot kamertemp. Ei erdoor roeren. Vellen filodeeg bestrijken met gesmolten boter. Vellen op elkaar leggen. Aspergemensel aan de lange kant van het deeg leggen; het deeg stevig oprollen met de vulling erin, de zijkanten naar binnen vouwen en een pakket vormen. Pakket op een ingevette bakplaat lekken. Bestrijken met resterende boter en bestrooien met de extra parmezaanse kaas. In ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken. In plakken opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markla2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top