1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Carpaccio Van Haring En Zalm

Carpaccio Van Haring En Zalm

Door: schippertje

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-06-2000

Ingrediënten 4 personen


10 haringen schoongemaakt
5 plakjes gerookte zalm of gravad lax
200 cc creme fraiche
bieslook

Garnering
rode biet (uit een potje heeft meer smaak)
waterkers
sla
ui



Spannend voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De haringen goed nakijken op graatjes
Op plastic of aluminiumfolie de haringfilets op de rugzijde naar beneden leggen
Hierop de zalmfilets. Stevig oprollen en laten opstijven in de vriezer.
Sausje maken van de creme fraiche en de kruiden.

Serveertip

De haring-zalmrol in dunne plakjes snijden en het bord versieren met rode bietreepjes/schijfjes
en sla. Gebakken uiring en ui erbij doen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schippertje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top