Bruschetta met tomaat en coppa di parma

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-05-2000

Borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
4 pomodori-tomaten - 3 teentjes knoflook - 3 el. fijngehakte basilicum - 2 el. olijfolie - grof zeezout - grofgemalen peper - 10 sneetjes ciabattabrood - 150 gr. Coppa di Parma
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Ontvel de tomaten, halveer en ontpit ze. Snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes en meng dit de geperste knoflook, basilicum, ? el. olijfolie, zeezout en peper. Besprenkel het brood aan beide zijden met de rest van de olijfolie. Rooster ze in de oven aan beide kanten bruin en beleg dik met het tomatenmengsel. Garneer met Coppa di Parma.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten