Brusselse garnalencocktail

  • Belgisch, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-05-2000

Amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
3 stronkjes witlof - 200 gr. gepelde Hollandse garnalen - 1 appel - 4 draadjes saffraan - 1 el. slaolie - 6 el. mayonaise - 3 el. zure room - 1 el. citroensap
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd 2 stronkjes witlof in reepjes en meng dit met de garnalen en de in stukjes gesneden appel. Week de saffraan in de slaolie en meng dit met de mayonaise, zure room en citroensap. Leg in 8 kleine coupes een paar blaadjes witlof. Schep het garnalenmengsel erbij en schep de saus erover.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten